AFIRMACIJSKE PORUKE

ZAŠTO SU OVE PORUKE BITNE I KAKO IH MOŽETE I VI IMATI?

U paketu dolaze 3 naljepnice (dimenzije 8 X 10 cm); na vama je da odaberete koje 3 želite. Cijena paketa je 70 kuna s uključenom poštarinom. Ukoliko želite svih 9 naljepnica, cijena je 190 kuna. Poštarina je uključena u cijenu. Predračun možete zatražiti putem upita na e-mail sara.novak162@gmail.com

Autorica slika je Vanja Kožić Komar.

Afirmacije služe upoznavanju sebe, otkrivanju svoje najljepše nutrine te jačanju samopouzdanja, samopoštovanja i samosvijesti. Misli koje sebi govorimo temelje se na onome što o sebi vjerujemo. Kada samima sebi izgovaramo lijepe poruke, vjerujemo da zaslužujemo ljubav, da smo sposobne, jake, hrabre, samostalne, snažne i vrijedne.

Možda u to još ne vjerujete. Nema veze. Nisam ni ja. Kada sam bila na dnu, po zidovima stana sam lijepila ovakve poruke koje sam svaki dan gledala i na kraju počela u njih i vjerovati. Nikada nije kasno početi voljeti sebe. Jer je ljubav prema sebi najvrjednija. Kada volimo sebe, ne možemo se nikada zasititi tog osjećaja. Preplavljuje, njeguje, usrećuje. I onda samo želimo još.

Počnite vjerovati!