2-tjedni online program podrške za razvedene

UPISI ZATVORENI! PROGRAM TRAJE OD 1. DO 15. VELJAČE 2024. 

Za koga je?

Sve u procesu razvoda ili razvedene.

Što vas očekuje?

zadaci za promišljanje i razmjenu iskustva sudionika na teme

  •          razumijevanja razvoda,
  •          oporavka,
  •          vjerovanja o odnosu, vrijednostima,
  •          slike o sebi,
  •          samosuosjećanja,
  •          očekivanja.

Kako program funkcionira? Potrebno je instalirati aplikaciju Telegram na kojoj svaki drugi dan postavljam zadatke koje sudionici komentiraju i imaju priliku dijeliti vlastita iskustva te postavljati pitanja. Svaki drugi dan ostavljam sudionicima osvrt u obliku videa. Sudionici također imaju priliku postavljati pitanja koja ih zanimaju, a ne tiču se nužno zadataka. Na pitanja odgovaram ja i drugi sudionici.

Program sadrži 7 zadataka i 7 mojih video osvrta na temu i komentare/pitanja sudionika + mogućnost postavljanja pitanja neovisno o zadacima.

Čemu program služi? Program služi razumijevanju procesa razvoda, osvještavanju vlastitih ponašanja i mogućnosti te razvijanju samopoštovanja i samosuosjećanja. Također služi razmjeni iskustva i povezivanju na temelju sličnog životnog iskustva. Također, sudionici imaju priliku izravno mi postavljati pitanja te slušati moje snimljene osvrte na njihova iskustva i ispunjavanje zadataka. Program je bogatiji što je aktivnost sudionika veća.

*Grupa je zatvorena i nije zamjena za individualno savjetovanje već za povezivanje članova i moj osvrt na zadatak i komentare grupe.

**BONUS svima koji se prijavljuju bez obzira na sudjelovanje u programu: radni listovi + online susret sa mnom Q&A 26. siječnja u 19 sati.

Cijena sudjelovanja je 70 EUR.

Ispunite formu za prijavu na radionicu

TELEGRAM: Dvotjedni online program podrške za razvedene