O meni

Sara Novak

Psihoterapeutkinja realitetne terapije

Životno iskustvo braka, roditeljstva i razvoda te moja učenja kroz ista neprestano me uvjeravaju da je svatko od nas vrijedan, slobodan, moćan i sposoban biti zadovoljan. Rad s klijentima me obogaćuje, uči životnoj radosti i neprestano osvještava o blagu koje se krije u svakome od nas.

Veselim se našem zajedničkom rastu!

Usluge

Podrška u razvodu

Osim individualnog savjetovanja kroz proces razvoda i nakon iskustva razvoda, nudim i rad s razvedenim roditeljima (rad u paru) koji žele biti bolja okolnost za dijete.

Rad s adolescentima

Rad s adolescentima namijenjen je mladima od 15 godina koji žele poboljšati životno zadovoljsto.

Grupa podrške za razvedene

Sudionici/e uz stručno vodstvo, dobivaju podršku i savjetovanje. Rad u grupi je unikatan zbog snage i podrške koju grupa pruža, zbog osjećaja zajednice i pripadanja te zbog osjećaja međusobne potpore, ohrabrivanja i sigurnosti.

Individualno savjetovanje

Ovaj oblik savjetovanja namijenjen je svakoj osobi koja traži podršku u prolasku kroz razne životne teškoće (općenito nezadovoljstvo životnim ulogama i odnosima; razne tjelesne bolesti, psihičke tegobe, teškoće u svakodnevnom funkcioniranju…).

Partnersko savjetovanje

Savjetodavni rad namijenjen je parovima koji žele postići zadovoljstvo u partnerskom odnosu, bolje se razumjeti i uskladiti te preuzeti odgovornost za postizanje sreće i osjećaja zajedništva. Savjetodavni rad odvija se i uživo i online.

Blog