Usluge

Podrška u razvodu

U podršci onima koji su se razveli ili su u procesu razvoda nudim:

  • individualno savjetovanje
  • rad u paru, s razvedenim roditeljima, a koji žele biti bolja okolnost za dijete
  • tu je i grupa podrške za razvedene, za koju su prijave u tijeku.

Savjetodavni rad odvija se uživo u Zagrebu ili online.

Cijena individualnog susreta je 48 EUR (do 60 min.), a rada s parom je 65 EUR (do 80 min.).

Individualno savjetovanje

Vjerujem da je svatko od nas savršeno sposoban i slobodan razumjeti vlastito ponašanje čime stječe osjećaj moći i slobode u kreiranju životnog zadovoljstva i biranju odnosa u kojima se dobro ostvaruje.

Ovaj oblik savjetovanja namijenjen je svakoj osobi koja traži podršku u prolasku kroz razne životne teškoće (općenito nezadovoljstvo životnim ulogama i odnosima; razne tjelesne bolesti, psihičke tegobe, teškoće u svakodnevnom funkcioniranju…). Savjetodavni rad odvija se uživo u Zagrebu ili online.

Cijena susreta je 48 EUR. Susret traje do 60 minuta.

Partnersko savjetovanje

Razlike nas mogu povezivati umjesto da ih koristimo jedni protiv drugih. Partnerski odnos koji je ispunjen razumijevanjem, slušanjem, podrškom, osvajanjem, povjerenjem i ljubavi prema sebi samom čini nas istovremeno slobodnima i željnima neprestanog povezivanja i ispreplitanja.

Savjetodavni rad namijenjen je parovima koji žele postići zadovoljstvo u partnerskom odnosu, bolje se razumjeti i uskladiti te preuzeti odgovornost za postizanje sreće i osjećaja zajedništva. Savjetodavni rad odvija se uživo u Zagrebu ili online.

Cijena susreta je 65 EUR. Susret traje do 80 minuta.

Rad s adolescentima

Savjetovanje je namijenjeno mladima starijima od 15 godina koji žele poboljšati životno zadovoljstvo izgradnjom samopouzdanja i samosvijesti te učiti o donošenju boljih životnih izbora kroz razumijevanje samoga sebe, usklađivanje s drugima, promjenu percepcije i razvijanje komunikacije. Savjetodavni rad odvija se i uživo u Zagrebu ili online.

Cijena prvog susreta s roditeljima i djetetom je 65 EUR; nakon toga cijena susreta s djetetom/roditeljem individualno je 48 EUR. Susret traje do 60 minuta.

Walk & Talk

Psihoterapija u šetnji: savjetovanje namijenjeno onima koji bi svoje misli radije podijelili u pokretu i prirodi, uz zvuk ptica i lišća, miris šume i proljeća. Šetamo uz maksimirska jezera; polazišna točka je Svetošimunska cesta.

Cijena susreta je 48 EUR. Susret traje do 60 minuta.

Veselim se našem zajedničkom rastu!